50 års fødselsdag

Katja dækker bord

Så blev det min tur og 11. juli 2003 rundede jeg det skarpe hjørne. Jeg valgte at fejre dagen omgivet af min nærmeste familie og nogle få, men gode venner.

Vejret var perfekt til at spise ude: solen var dæmpet af tynde skyer, vinden var ganske svag og temperaturen var lige tilpas.

Katja var en stor hjælp ved dækning af borde og planlægning af detaljer.

Gæster ved bord 1 Gæsterne ved første bord:

Tina Nielsen, Lis Aagaard, Inge Nielsen, Helge Hagemann (delvist skjult) og Nanni Jensen, samt mig selv (bag kameraet).

I baggrunden ses den cykel, som min familie gav mig i fødselsdagsgave.

Gæster ved bord 2 Gæsterne ved andet bord:

Kirsten Andersen, Katja Hagemann, Hans Christian Aagaard, Kit Nielsen, Peter Balantyne, Kirsten Hagemann og Klaes Nielsen.

Inger fra cateringfirmaet Jeg er ikke nogen stor kok og valgte, efter råd fra Katja og Klaes, at hyre "en dame". Inger var et godt valg; menuen var spændende og varieret og maden af høj kvalitet.
Fiskeanretning Menu
Appelsinmarineret laks med agurkecreme.
Grøntsagsblinis med stenbiderrogn, creme fraiche og løg.
Røget ørredmousse.
Kyllingelevermousse, oliven, cornichoner og valdnødder.
Oksemørbrad, rødløgsconfit og champignons.
Lammeculotte, tzatziki, kinaradisser i gurkemeje vinaigre.
Kold kartoffelsalat.
Braiserede nye kartofler med krydderurter.
Tomatsalat og grøn salat.
Osteanretning.
Kager.
Cykel Inge, Helge, Kirsten, Katja og Klaes begavede mig med en dejlig tre-gears cykel, nok en diskret antydning af, at nu må jeg altså se at komme ud og se de skønne steder i Odsherred. Helge har tidligere "truet" mig med en udflugt til fuglereservatet og det bliver svært at afslå nu. Men efter 50 års modstand imod motion af enhver form må man vel give efter.
Jane og Elo Jane og Elo kom først ved kaffetid da Elo var nød til at holde hjulene igang i det Svenske hin fredag. Vi havde prøvespist kagen, som varmt blev anbefalet de to nyankomne.
Gavebord Tak til: Tina for den håndmixer jeg manglede sidst, Britta for fødseldagskort, Kirsten for CD med kvartetter af Messiaen, Nanni og Peter for "Ølrejsen", som jeg er begyndt at læse i, Kit for batterilygter til cyklen, Kirsten og Helge for kort over Odsherred og turistinformation (presse, presse) samt honning for at søde stemningen lidt op igen, Lis og HC for specialudgaven af Nielsen´s bitter, og Jane og Elo for rødvin samt gensyn med fællessangen fra Sonus-tiden.